Sligro Presenting Partner van #SAIL2025

10 oktober 2024

PartnersPersAlgemeen

Sligro Presenting Partner van #SAIL2025

Amsterdam, 10 oktober 2024 – SAIL en Sligro slaan de handen ineen om de komende jubileumeditie in 2025 (20 t/m 24 augustus) tot een succes te maken. Als Presenting Partner (hoofdsponsor) zorgt Sligro voor de bevoorrading van vele honderden horecapunten, zodat het de miljoenen bezoekers van #SAIL2025 aan niets ontbreekt. Met haar jarenlange expertise in de bevoorrading van horeca en grootschalige evenementen) is Sligro onmisbaar voor SAIL 2025. Bovendien werkt Sligro aan een plan om SAIL en haar horecapunten emissieloos te bevoorraden. In 2025 viert SAIL, het grootste vrij toegankelijke evenement van Nederland, een driedubbel jubileum: 10e editie, 50 jaar SAIL tijdens de 750e verjaardag van Amsterdam.

Sligro staat bij ondernemers bekend als een sterk merk waar alles in het teken staat van ‘groots in genieten’. Niet alleen vanwege de producten en diensten die Sligro levert, maar ook doordat Sligro samen met klanten en relaties mooie momenten wil beleven. Bijvoorbeeld tijdens evenementen en dan uiteraard ook tijdens het grootste event van Nederland. Wanneer honderden schepen, duizenden bemanningsleden en miljoenen bezoekers én Sligro-relaties samen zullen komen in onze jarige hoofdstad. Vijf dagen verbroedering op en rond het water, waarbij Sligro een belangrijke bijdrage levert, zowel voor als achter de schermen.

Samen maken we SAIL mogelijk

Met nog één jaar te gaan tot SAIL 2025 stappen meerdere partners aan boord. Deze wavemakers maken het grootste vrij toegankelijke evenement van Nederland mogelijk: Heineken, Booking.com, KPN, Heren2, Tommy Hilfiger en Sligro. Zo vieren we 50 jaar SAIL, de 10e editie tijdens de 750e verjaardag van onze hoofdstad! Download de #SAIL2025-app en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws!

Gerelateerd nieuws

Bekijk alle nieuwsberichten