Populaire vaararrangementen tijdens #SAIL2025

3 oktober 2024

Hospitality

Beleef SAIL vanaf de eerste rang!

SAIL 2025 belooft een unieke editie te worden. Schepen, crewleden én bezoekers vanuit de hele wereld komen samen om nautische historie en verschillende wereldbeelden te vieren. Een feest voor iedereen, voor Nederland Waterland, dat jong en oud uit alle culturen verbindt. Veel zakelijke klanten hebben hun vaartocht dan ook al geboekt. Dat betekent dat populaire tijden en de mooiste schepen steeds schaarser worden. Benieuwd welk vaararrangement het beste bij jou en je gasten past? Ontdek de meest geliefde opties voor een onvergetelijke ervaring op het water tijdens SAIL 2025! 

 

SAIL-In Classic Vaararrangement 

Een uniek moment: de sluisdeuren bij IJmuiden gaan open, de Tall Ships lijnen op voor de SAIL-In parade richting Amsterdam. Deze schepen van over de hele wereld vormen samen met de Hollandse Vloot, het Nederlands Varend Erfgoed, duizenden bootjes op het water én honderdduizend mensen op de kades een adembenemend decor. Maak deel uit van deze spectaculaire parade aan boord van een van de officiële SAIL schepen.

 

Sunset Cruise Vaararrangement

Genieten van SAIL tijdens misschien wel het mooiste moment van de dag: de zonsondergang. Tijdens de Sunset Cruise vaar je in de avonduren langs de Tall Ships die schitteren in het licht van de ondergaande zon. De Oranjehaven (IJ-haven) vormt het decor voor dit prachtige schouwspel, waarin de schepen en het water veranderen in een samenspel van licht en schaduw. Tijdens dit zogenaamde ‘golden hour’ geniet u samen met uw gasten vanaf het water van de mooiste plaatjes.

 

Dinner Harbour Arrangement

Matrozen staan paraat en heten jou en je gasten van harte welkom aan boord van hun schip dat afgemeerd ligt in het nautische hart van SAIL. Jullie worden onmiddellijk ondergedompeld in de maritieme historie van een internationaal Tall Ship. Tussen netjes opgerolde schoten, blinkende blokken en strak gelakt hout, geniet je van een heerlijk walking dinner. Het uitzicht over het IJ met in het westen de ondergaande zon is adembenemend en het decor rondom uniek. Deze fantastische avond sluiten jullie af met perfect zicht op de spectaculaire avondshow. 

Wil je meer weten over welk arrangement het beste bij jouw wensen past? Ons hospitality team staat klaar om je te adviseren. Neem gerust contact met ons op via hospitality@saileventpartners.nl en verzeker jezelf van een plek op het water tijdens SAIL 2025!

Gerelateerd nieuws

Bekijk alle nieuwsberichten