5 Feiten over varen tijdens SAIL 2025

24 september 2024

Hospitality

Een unieke ervaring op het water!

In augustus 2025 staat heel Nederland in het teken van SAIL! Tijdens het grootste vrij toegankelijke evenement van het land vieren we 5 dagen verbroedering op het water in onze jubilerende hoofdstad. Met een zakelijke arrangement krijg je de kans om samen met collega’s, relaties en partners SAIL vanaf de eerste rang te beleven! Maar wat kun je precies verwachten van een arrangement? En hoe boek je deze eenvoudig? Lees hier 5 feiten over varen op #SAIL2025:

 

1. Eén groot feest van verbinding op het water

SAIL 2025: United by Waves! De internationale Tall Ships brengen culturen van over de hele wereld naar Amsterdam. Dat maakt SAIL een groot feest van verbinding en verbroedering. Nodig jouw gasten uit om daar óók onderdeel van te worden! 

 

2. Meer dan 2 miljoen bezoekers, maar niet iedereen vaart mee

Elke dag zijn er honderdduizenden SAIL-fans op de been om de prachtige internationale Tall Ships, Marineschepen, Hollandse Vloot en Varend Erfgoed te bewonderen. Maar lange na niet iedereen aanschouwt deze prachtige schepen vanaf het water. Grijp jij de kans om deze Wavemakers vanaf de eerste rang te bekijken?

 

3. Stap aan boord van de officiële SAIL-vloot

Als je kiest voor een zakelijke vaartocht, stap je aan boord van de officiële SAIL-vloot. Deze prachtige schepen met ieder hun eigen verhaal zijn het decor van het evenement. Echte pronkstukken op het water. Bezoekers op de kade aanschouwen dus ook uw schip.

 

4. Voor iedere wens een arrangement

Of je nu een kleinschalige en intieme beleving wil of juist groots wil uitpakken, er is voor iedere wens een passend arrangement. Zo maken we van iedere vaartocht een unieke ervaring. 

 

5. Een onvergetelijke herinnering

Eén keer in de vijf jaar vindt SAIL plaats: ruim 800 schepen, 2 miljoen bezoekers en wel vijf dagen lang verbroedering op het water. SAIL is een feest waar nog lang over wordt nagepraat. De schepen zullen weer terugkeren naar hun eigen haven. maar de herinnering... die blijft! 

 

Benieuwd naar de arrangementen voor jouw vaartocht tijdens SAIL 2025? Bekijk de mogelijkheden en verzeker jezelf van een plek op het water tijdens dit unieke evenement! Stap aan boord & #MakeAWave

Ontdek alle arrangementen

Gerelateerd nieuws

Bekijk alle nieuwsberichten